Over ons

 

Produkten, service en support

In onze winkel en op onze website voorzien wij u graag van informatie over onze diensten, producten en aanbiedingen. Tevens kunt u altijd bij ons terecht indien u een probleem heeft met uw PC, laptop of tablet en of indien u advies wilt hebben hoe u het best problemen oplost, uitbreidingen kunt toevoegen of zaken kunt verbeteren.

U kunt voor alle uiteenlopende IT diensten, producten en services bij ons terecht, voor zowel thuisgebruik als voor zakelijke gebruik.

Tabletglass

Voor glasservice voor uw smartphone en of tablet, maar ook allerhande andere reparaties aan genoemde mobiele apparaten kunt u eveneens bij ons terecht, hiervoor hebben wij een nieuwe website beschikbaar die u hier kunt vinden!

Netwerken

Vragen over kleine of grotere netwerken, winkelautomatisering, communicatie of veiligheid binnen uw IT omgeving bespreken wij graag in een persoonlijk gesprek met u, waarbij wij u advies en tips kunnen geven om met een verantwoorde investering een optimaal resultaat te behalen.

Maak gerust een afspraak met ons of kom langs, wij nemen graag de tijd voor u!

Ook voor thuisgebruik en alle vragen en wensen die u heeft staan wij voor u klaar. Of dit nu gaat om een nieuwe aanschaf, het oplossen van een virusbesmetting of veiligheidsinbreuk, of connectie van verschillende apparaten, hulp en advies is vlak bij u in de buurt!

Stuur een mail of reageer via ons contactformulier!      Neem ook een kijkje

Recensies

Mijn iPhone 5c scherm was binnen een uurtje gemaakt, kon hem zo weer ophalen voor een laag prijsje. Werkt goed, en goeie kwaliteit. Ziet er weer netjes uit.
D. van Rossum Bennekom
Nadat onze 7 jaar oude laptop het begeven had zijn we ermee naar PC-Centrum gegaan. Na overleg hebben we besloten deze laptop niet meer te laten repareren. Hij was al echt afgeschreven. Nadat we onze wensen kenbaar hebben gemaakt voor de nieuwe laptop kregen we de keuze uit een aantal nieuwe. Nadat wij onze keuze hadden doorgegeven werd de nieuwe laptop netjes afgeleverd met alle installaties al kant en klaar. Zelfs de gegevens van de oude laptop waren overgezet. Prima service voor een prima prijs.
W. Kusters Ede

U kunt bij ons terecht voor

Opleidingen

  • Basis computergebruik & internet en e-mail

    Binnenkort starten wij weer met onze cursussen! De cursus wordt gegeven in een kleine groep. De basis cursus bestaat uit het om kunnen gaan met de Windows basis functies, het verzenden van een mail en het zoeken op internet. Wenst u meer informatie of wilt u zich alvast opgeven neem dan contact met ons op!

  • Social Media

    Wat is Facebook? Wat is Twitter? Wat kun je ermee? Hoort u ook steeds meer over facebook? Maar weet u er nog te weinig van? Wij leggen in de cursus uit hoe een facebook pagina aanmaakt, hoe u berichten en foto's post en hoe u uw privacy kan bewaken.

Skill Description

Skill Description: 20%

20%

Skill Description: 40%

40%

Skill Description: 60%

60%

Skill Description: 80%

80%