Notebook & Computer Services

 

pccentrum notebook duim omhoogDe basis

In de basis zijn wij een computer reparatie bedrijf waar ook onze specialisatie ligt. Voor de reparatie van uw Desktop of Notebook computer bent u bij ons aan het goede adres.

Wij doen ook specialistische notebook reparaties zoals het vervangen van een laadplug (dc-jack) of de vervanging van uw (touch) scherm. Ook voor het verwijderen van virussen en andere schadelijke software kunt u bij ons terecht.

Wij raden u aan om uw computer jaarlijks een onderhoudsbeurt te geven. Wij checken uw computer op de meest vitale onderdelen zoals: moederbord, harde schijf, voeding en heel belangrijk de ventilatoren. Ventilatoren in computers zijn als stofzuigers. Hierdoor kan het zijn dat wanneer u een niet goed functionerende ventilator heeft de computer zomaar uit kan vallen in verband met oververhitting! Ook kan uw processor doorbranden! Een schone ventilator geeft een temperatuurverschil van 25-30 graden! Onbezorgd computeren daar staan wij voor!

Ervaring

Wellicht is het u bekend dat wij reeds jaren naar volle tevredenheid van onze gewaardeerde klanten allerhande reparaties uitvoeren aan computer- en randapparatuur. De stap naar mobiele apparatuur is dan ook een logische stap voor ons nu dat veel mensen steeds vaker mobiel communiceren en internetten. Heeft u een Android, Windows, Apple of andere smartphone en of tablet dan kunnen wij deze voor u repareren. En zeker niet alleen glasreparaties! Wij repareren onder andere ook defecten aan het laadt gedeelte, Wifi en geluid!

Kwaliteit

TabletGlass staat voor kwaliteit. Na een gedegen onderzoek repareren wij de apparatuur voor u, waar u desgewenst vooraf een prijsopgave voor krijgt. Voordat u uw gerepareerde apparaat terug krijgt controleren wij samen met u of het apparaat naar behoren functioneert. De gegevens van uw apparatuur en de reparatie worden in onze database opgenomen, zodat wij de historie en de staat van uw apparatuur kunnen volgen. Deze gegevens zijn uiteraard uitsluitend voor intern gebruik en zullen nimmer aan derden ter beschikking worden gesteld. Uiteraard krijgt u van ons garantie op elke reparatie, wel zo'n veilig gevoel!

01 Vele mensen weten inmiddels de weg te vinden voor hun glasschade aan hun tablet en of Ipad. Onder andere Samsung, Asus en Apple.

Een voorbeeld

pc centrum 03  pc centrum 01  pc centrum 02  

politievirus (Custom)WP 20150730 004 (Custom)

  

 

 

 

 

 

 

Dankzij een een computervakantie actie loopt mijn notebook weer als nieuw!.
A. v/d Berg

Onze Computer Services

Hieronder vindt u de meest voorkomende storingen die wij verhelpen.

Het virus vrij maken van uw machine en vervelende foutmeldingen verwijderen!.

Het vervangen van een toetsenbord van een Notebook welke vloestof over zich heen heeft gehad.

Het vervangen van een voeding van een normale computer.