Tablet Services

Een ongeluk zit in een klein hoekje...

Iedereen heeft wel eens een ongelukje met zijn of haar mobiele telefoon of tablet. Of de kinderen laten hem per ongeluk uit de handen glippen! Raak niet in paniek! Wij kunnen uw smartphone of  uw kostbare tablet voorzien van  nieuw glas (digitizer) of een nieuw scherm (LCD): snel, vakkundig en voordelig.

Ervaring

Wellicht is het u bekend dat wij reeds jaren naar volle tevredenheid van onze gewaardeerde klanten allerhande reparaties uitvoeren aan computer- en randapparatuur. De stap naar mobiele apparatuur is dan ook een logische stap voor ons nu dat veel mensen steeds vaker mobiel communiceren en internetten. Heeft u een Android, Windows, Apple of andere smartphone en of tablet dan kunnen wij deze voor u repareren. En zeker niet alleen glasreparaties! Wij repareren onder andere ook defecten aan het laadt gedeelte, Wifi en geluid!

Kwaliteit

TabletGlass staat voor kwaliteit. Na een gedegen onderzoek repareren wij de apparatuur voor u, waar u desgewenst vooraf een prijsopgave voor krijgt. Voordat u uw gerepareerde apparaat terug krijgt controleren wij samen met u of het apparaat naar behoren functioneert. De gegevens van uw apparatuur en de reparatie worden in onze database opgenomen, zodat wij de historie en de staat van uw apparatuur kunnen volgen. Deze gegevens zijn uiteraard uitsluitend voor intern gebruik en zullen nimmer aan derden ter beschikking worden gesteld. Uiteraard krijgt u van ons garantie op elke reparatie, wel zo'n veilig gevoel!

01 Vele mensen weten inmiddels de weg te vinden voor hun glasschade aan hun tablet en of IPad. Onder andere Samsung, Asus en Apple.

Enkele voorbeelden

Hieronder enkele voorbeelden van reparaties aan Tablet die wij hebben uitgevoerd. Reparatie van alle merken mogelijk. Ook worden reparaties aan uw tablet vaak vergoed door uw inboedel verzekering. Het is aan te raden contact met uw verzekeringsmaatschappij op te nemen. Prijsopgave nodig ook dit regelen wij voor u.

WP 000003 (Custom)ipad cracked screen repair nyc kopie